Elinstallation Falkenberg

Elinstallation Falkenberg: en behörig elektriker snabbt

Ring oss direkt när du behöver hjälp med säkra elinstallationer i Falkenberg.

Hos oss behöver du inte slösa tid på onödig väntan; vi bokar in dig på tid som passar din kalender. Ofta kan vi göra jobbet samma vecka om du önskar?

Vi fixar alla typer av elinstallationer, din belysning, moderniserar din elcentral, installerar laddbox till elbilen etc. Med vårt team av behöriga elektriker hjälper dig med alla typer av elinstallationer i Falkenberg: elarbeten i vardagen eller helhetslösningar vid renovering eller nybyggnation.

Säkra elinstallationer i Falkenberg

På kort varsel och utan lång väntetid tar vi hand om alla typer av elinstallationer i Falkenberg. De utförs till hundra procent av behöriga elektriker. Snabba och säkra, det är våra främsta egenskaper som sammanfattas av vårt viktigaste kärnvärde: service – något som kännetecknar oss som din lokala elektrikerfirma.

Vårt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer i Falkenberg av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

Elinstallationer som kräver behörig elektriker?

Var väldigt försiktig med att själv ge dig på eljobb. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer i Falkenberg du utför på egen hand. Förvånande många elinstallationer kräver en auktoriserad elektriker för att vara säker och för att ditt försäkringsbolag ska acceptera den. Att chansa med el är olagligt och förenat med livsfara. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv. Du får exempelvis inte installera belysning utomhus om du inte är behörig. Andra exempel på uppdrag som du bör överlåta på oss är fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat samt nedgrävning av elkabel. Ring oss så löser vi det snabbt: vi levererar enbart säkra elinstallationer i Falkenberg. Dessutom erbjuder vi trygg rådgivning inför dina projekt.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Falkenberg av lokala elektriker

 • Alltid behöriga elektriker

 • Elinstallationer i Falkenberg på tider som passar dig

 • Elinstallationer i Falkenberg till priset vi kommit överens om

 • Eljour dygnet runt

 • Rotavdrag för elinstallation i Falkenberg

Vanliga frågor

Måste jag vara hemma när ni utför installationen?

Vi rekommenderar att du är hemma när vi drar igång arbetet så att en avstämning kan utföras. Vid mindre och enklare jobb kan vi dock ofta hantera arbetet utan att du är på plats.

Är alla elektriker behöriga?

Ja, alla fristående elektriker som jobbar under TEAM elektriker är behöriga. Utöver det är de noga utvalda och är elektriker som jobbar länge lokalt i Falkenberg.

Kan jag använda ROT avdraget?

Ja, självklart! Här kan du läsa mer om vilka typer av arbeten som är godkända för rotavdrag.

Faktura från IP i Sverige AB - Varför?

IP i Sverige AB är det företag som hjälper oss med allt administrativt arbete. Dom svarar i telefon åt oss, sköter våra kalendrar och även vår fakturering.

Därför är det helt korrekt om du fått en faktura från IP i Sverige AB när du anlitat oss.

Kan jag boka om en redan bokad tid?

Ja, självklart! Du kan ändra eller avboka din tid senast 24 timmar innan ditt bokade besök.

Vad händer om jag inte får ROT avdraget beviljat?

Om det skulle vara så att Skatteverket inte godkänner fakturerar vi vidare det beloppet till dig som kund.

I vilka områden jobbar ni?

Vi jobbar i hela Halland!

Styrkan i att vi är ett team av flera olika fristående elektriker är att vi nästan alltid har en lokal elektriker nära dig som kund.

Hur lång betalningstid har ni?

Alla våra fakturor ställs ut på 15 dagar.

Vilka är TEAM elektriker?

Vi är ett team av fristående elfirmor och elektriker i Falkenberg som tillsammans gått ihop och startat elektrikergoteborg.se och TEAM elektriker.

Genom att sköta ordermottagning, marknadsföring, kundtjänst och andra administrativa tjänster tillsammans genom TEAM elektriker kan vi fokusera på det vi är bäst på, att utföra elinstallationer.

Så när du anlitar oss får du alltid en lokal elektriker som har goda referenser, lång erfarenhet och som kan den lokala marknaden i Falkenberg.

Boka elinstallation i Falkenberg

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0346-88 89 04 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Ett modernt team av lokala elektriker!

Det bästa av två världar! Den lokala hantverkaren med det stora kunnandet och det moderna företaget för att erbjuda en smidig kundresa.

Bokad elinstallation i Falkenberg – samma vecka

Alltid bokad elinstallation i Falkenberg snabbt; oftast inom ett par dagar. En service som vi gjort möjlig genom att dra nytta av vår bakgrund som dedicerad eljour. Våra ambitioner på snabb service har vi lyft även till planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Falkenberg

Vi är ett certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Vi tummar aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Falkenberg. Som bonus är vi dessutom snabba!

Vi är en lokal och erfaren elfirma i Falkenberg som erbjuder tjänster inom alla typer av elinstallationer. Vi har lång erfarenhet och en bred kompetens inom området, och vi har utfört många olika typer av elinstallationer för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Vi är behöriga och auktoriserade elektriker och vi har den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra olika typer av elarbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi har en god kommunikation med våra kunder och vi strävar alltid efter att leverera en hög kvalitet på vårt arbete.

Trygga elinstallationer med TEAM Falkenberg

När du anlitar oss för dina elinstallationer kan du räkna med att vi är duktiga, pålitliga och flexibla. Vi har en hög tillgänglighet och vi kan oftast boka in ditt jobb inom en vecka. Vi erbjuder tydliga tider och tydliga priser, så att du vet vad du kan förvänta dig.

Vi är specialiserade på alla typer av elinstallationer, och vi kan hjälpa dig med allt från att installera en ny strömbrytare eller eluttag, till att byta ut en gammal belysning eller installera smarta hem-system. Vi kan även hjälpa dig med större projekt som att installera el i ett nybyggt hus eller ombyggt kontor. Oavsett vilket elarbete du behöver hjälp med är vi här för att hjälpa dig!

Om du bor i Falkenberg och behöver hjälp med elinstallationer är du välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka ett möte. Vi ser fram emot att höra från dig!