Elinstallation Falkenberg

Elinstallation Falkenberg: behöriga elektriker inom räckhåll

Vi erbjuder en sak: säkra elinstallationer i Falkenberg med omnejd. Ring oss och vi bokar in dig snarast på en tid som passar dina planer. Vi kan ofta komma samma vecka om det är ditt önskemål. Vardagsfix, renovering eller nybyggnation går lika bra: våra elektriker är behöriga för alla typer av elinstallationer i Falkenberg. Slå en signal så får vi upp belysningen, uppdaterar din elcentral, installerar laddbox till elbilen eller åtgärdar det du behöver hjälp med.

Säkra dina elinstallationer i Falkenberg

Service är något som kännetecknar oss som din lokala elektrikerfirma. På kort varsel tar vi hand om alla typer av elinstallationer i Falkenberg som till 100 % utförs av behöriga elektriker.

Vårt kundlöfte: Personlig service och elinstallationer i Falkenberg av hög kvalitet till bra priser utförda av behöriga fackmän.

Vilka elinstallationer kräver behörig elektriker?

Förvånande många eljobb kräver en fackman. Du är alltid personligt ansvarig för de elinstallationer i Falkenberg du utför på egen hand och eventuella risker är ditt ansvar. Att chansa med el är olagligt och förenat med livsfara. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv. Att exempelvis fixa belysningen utomhus är en otillåten elinstallation om du inte är behörig. Andra exempel på uppdrag som du bör överlåta på oss är fasta elinstallationer, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat samt nedgrävning av elkabel. Tveka inte att kontakta oss: vi levererar enbart säkra elinstallationer i Falkenberg samt erbjuder trygg rådgivning.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Falkenberg av lokala elektriker

 • Alltid behöriga elektriker

 • Elinstallationer i Falkenberg på tider som passar dig

 • Elinstallationer i Falkenberg till priset vi kommit överens om

 • Eljour dygnet runt

 • Rotavdrag för elinstallation i Falkenberg

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0346-88 89 04 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Bokad elinstallation i Falkenberg – samma vecka

Vi erbjuder dig som kund bokad elinstallation i Linköping snabbt; oftast inom ett par dagar. En service som uppskattas av våra kunder. Hur är det möjligt? Med bakgrund som dedicerad eljour har vi lyft samma ambitioner till att även omfatta snabb service även för planerade elinstallationer.

100 % auktoriserade elinstallationer i Falkenberg

Vi är ett certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Vi är stolta över att dessutom kunna leverera snabbt. Vi tummar aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Falkenberg.

Eljour 24/7: akuta elinstallationer i Falkenberg

Strömavbrott och allvarliga elfel kräver snabbfotade elektriker. Vår eljour är alltid tillgänglig – dag som natt, vardag som helg. Våra jourelektriker är på plats inom en timma oavsett var i Falkenberg du bor.